Keňa Mukunga – je pojmenována po vlastníkovi a provozovateli farmy Hannera Wanjiku Mukungy. Hanner je farmář pěstující kávovníky v oblasti Kiambu, v nadmořské výšce 1850-1880 m n.m., která vytváří ideální podmínky pro pěstování vysoce kvalitní kávy. Celé sídlo obklopuje malebný les Aberdare. Přibližně 90 % kávovníků vysázených na farmě Mukunga, jsou odrůdy šarže SL28, zbývající jsou Ruiru 11. Byly vysázeny v 70. letech 20. století. Farma těží z červené vulkanické půdy a vysokého počtu ročních srážek, které jsou rozděleny do dvou deštivých a dvou suchých období. Sběr a třídění kávových třešní probíhá ručně, používá se pouze bio hnojení. Třešně jsou plné promyté, poté se suší na slunci na tzv. afrických postelích (dřevěná konstrukce a prodyšná tkanina).
Káva má senzační citrusovou aciditu, ideální tak pro příznivce filtrované kávy nebo acidního espressa.